Saps el cost econòmic que tenen les incidències degudes a problemes informàtics en la teva empresa? Elimina'ls des d'avui amb els nostres plans de manteniment.

Manteniment Sota Demanda.

Ens adaptem a les necessitats de cada empresa oferint solucions per a tots els entorns. Tant en les modalitats de cessió de tècnics a hores fixes amb perfils de sistemes o tècnics de camp, com en el nostre revolucionari model de manteniment sota demanda on es tenen tots els avantatges d'un contracte de manteniments pel que fa a disponibilitat de tècnics i termini de resposta i el pagament per ús d'un paquet d'hores.

Si encara tens dubtes, pots preguntar a qualsevol dels nostres clients, ells sabran dir-te per què Informàtica CRC els ajuda cada dia a augmentar la competitivitat del seu negoci.

Tècnics de camp a Nivell Nacional.

El departament tècnic de està format per tècnics propis i una xarxa d'assistència tècnica a nivell nacional ratol, del qual podem garantir un temps de resposta inferior a 6 hores a tota la península, Ceuta, Balears i Canàries, podem cobrir cadenes de franquícies i xarxes de botigues, amb suport Remot o IN SITU, de forma periòdica per a la revisió de l'estat del parc informàtic, i cobrir un mateix dia diferents incidències en diverses poblacions.